Günstige Flüge buchen – polivec.com

Market Wrap: Bitcoin Handelaren verwachten een grote beweging als Volatility Plummets

Siglinde, · Kategorien: Bitcoin

Bitcoin opende de week nog steeds in een prijsklasse van iets meer dan $9.000 maandag, en bewoog minder dan 0,2% van de vrijdag dicht vanaf 20.00 uur UTC (16.00 uur ET), volgens Bitstamp.

Bij 00:00 UTC op Maandag (8:00 p.m.Zondag ET), veranderde de bitcoin (BTC) handen rond $9.115 op vlekbeurten zoals Bitstamp. Ondanks een korte duik onder $9.800 op zaterdagmiddag, wisselde de bitcoin niet boven $9.200 of onder $9.000 op maandag.

Ether (ETH), de op een na grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie, klom minder dan 1% van zijn dagelijkse open Maandag en handelde rond $226 vanaf 20:00 UTC (4 p.m. ET).

De instroom van de uitwisseling van bitcoin-mijnwerkers stroomt binnen aangezien de bitcoin in de lage $9.000s blijft handelen. Een zevendaags voortschrijdend gemiddelde laat zien dat de instroom van mijnwerkers naar de beurzen het hele jaar door hun hoogste niveau heeft bereikt. Dit zou een bearish signaal kunnen zijn, volgens sommige analisten.

De ,,mijnwerkers zijn niet werkelijk speculanten met de bitcoins die op hun saldo als inventaris worden gehouden,“ bovengenoemde Austin Storms, stichter van het bedrijf BearBox van de mijnbouw mobiele infrastructuur zij gemakkelijk het voor contant geld zullen verkopen om risico te verminderen of verrichtingen uit te breiden, voegde hij toe. Maar om af te leiden dat de mijnwerkers die muntstukken naar uitwisselingen verzenden een bearish marktsignaal, volgens Onweersbuien is, is een ,,groot bereik.

Mijnwerkers vormen een klein percentage van de dagelijkse verkoopdruk, legde hij uit. Het gebruik van deze gegevens om een bearish market thesis te rechtvaardigen is „verkennende analyse die bevestigend wil zijn,“ zei Storms. „Mensen vervelen zich met de $9.100-$9.400 reeks en zijn op zoek naar een reden waarom we er binnenkort van zouden kunnen afwijken.

De volatiliteit van Bitcoin Investor daalt als het blijft handelen in een krappe prijsklasse. Volgens gegevens van Skew is de volatiliteit van de etherbitcoin tijdens het weekend gedaald tot een historisch dieptepunt en is de Bitcoin Volatility Token (BVOL), die eerder dit jaar door FTX werd gelanceerd en die de marktvolatiliteit bijhoudt, gedurende bijna 20 opeenvolgende dagen gedaald.

Met volatiliteit op historische dieptepunten, vertelde CoinGecko onderzoeksanalist Daryl Lau CoinDesk dat hij „zeker niet verbaasd zou zijn om een grote beweging te zien„. De korte daling van de zondag onder $9.000 werd „opgekocht op lage volumes,“ merkte hij op. De volumes van de Cryptocurrencyuitwisseling en de voortdurende correlatie aan S&P 500, die kort onder 3.000 Maandag ochtend braken, schijnen om een ,,benedenwaartse beweging“ voor bitcoin te signaleren, bovengenoemde Lau.

Terwijl de markt probeert te beslissen welke manier om de huidige prijsklasse te verlaten, zijn sommige traders in toenemende mate gefrustreerd. „Consolidaties kunnen frustrerend zijn voor kortetermijnhandelaren, vooral voor diegenen die handelen met hefboomwerking en proberen om pauzes te vangen,“ zei Matt Ficke, hoofd van Capital Markets bij OKCoin. Bitcoin heeft de afgelopen zeven weken tussen de $9.050-$9.820 koerspunten gesloten, volgens de OKCoin weekgrafieken.

Voor Ficke is de markt „aan het testen of debatteren of bitcoin al dan niet kan ontkoppelen van de prestaties van het eigen vermogen in deze macro-omgeving“.

Andere markten

De gedecentraliseerde financià „le activa waren enkele van de grootste verliezers op Maandag, volgens de gegevens van de 24 uurprijswijziging van Messari. Compound (COMP), dat enkele dagen geleden „hoog opliep“, is gedaald met 9,5%. Ook neer zijn nexo (NEXO) door 3,7%, basis aandachtsteken (BAT) 3,26%, en matic netwerk (MATIC) door 2,6 procent. Alle prijswijzigingen waren vanaf 20.00 uur UTC (16.00 uur EDT).

In goederen, bleef het goud meestal vlak op Maandag onderaan minder dan 0.05% vanaf 20:00 UTC (16:00 p.m. ET). Het gele metaal dat rond $1.771 wordt verhandeld.

Ondertussen zijn de belangrijkste aandelenindexen meestal groen op maandag.

De FTSE 100-index in Europa won ongeveer 1,5% van zijn dagelijkse openingen op het moment van publicatie. De S&P 500 won maandag ook bijna 1,5%, ondanks de groeiende vrees voor een landelijke stijging van het aantal coronavirusgevallen. Alleen de Nikkei 225 daalde maandag met een verlies van meer dan 1%.