Günstige Flüge buchen – polivec.com

„Letar du efter nästa Altcoin som kommer att pumpa är ett nollsummespel,“ säger Bitcoin-utvecklaren Jimmy Song

Siglinde, · Kategorien: Bitcoin

Med Bitcoin och de flesta av de bästa mynt som handlas i sidled i månader tittar investerare på alternativ, särskilt låga marknadsvärde-mynt som har enorm potential. Bitcoin Era totala dominans har sjunkit markant under de senaste månaderna från en hög på 70% till en nuvarande låg på 62%.

Vi ser många altcoins som växer upp till nya höjder hela tiden efter explosiva vinster

Det senaste exemplet är definitivt Elrond med en värdeökning på 3 300% under de senaste fyra månaderna. Elrond handlade så lågt som $ 0,0007 den 17 mars och toppade på 0,016 $ för bara några dagar sedan. En massiv tjursamling med Elrond över en marknadsvärde på 220 miljoner dollar som rankas som topp 50 på Coinmarketcap.

Elrond är inte det enda myntet som upplever massiva tjurstävlingar, många DeFi-projekt får massor av uppmärksamhet nyligen. Ett annat anmärkningsvärt exempel är Compound (COMP) som omedelbart noterades på Coinbase och FTX och efter ett initialt pris på $ 71 pumpades det till $ 349 bara några dagar senare med ett marknadsvärde på $ 900 miljoner.

Det är klart att altcoins seglar tack vare den låga volatiliteten hos Bitcoin bland andra skäl, men kan någon verkligen förutsäga om en altcoin kommer att pumpa?

Enligt Jimmy Song har vanliga människor ingen chans

I en nyligen tweet konstaterade utvecklare och entreprenör, Jimmy Song, att försöka förutsäga nästa stora mynt är ett nollsummespel.

Han sa också att du handlar mot många människor som vet vad de gör och ställer frågan „Vem tror du kommer att vinna?“ Det innebär i princip att normala och små investerare i princip inte har någon chans att vinna mot mer professionella handlare.

Medan många kommer att hålla med Song, kritiserar andra starkt honom och säger att cryptocurrencies i själva verket är det bästa för den här typen av spekulativt spel. Om en sak är sant, är det faktum att krypteringar och allt som kan säljas är ett nollsummespel eftersom någon annan måste förlora för alla handlare som vinner.